De eerste stap naar een bloeiende carrière!

Maak kennis met de sierteeltsector en ontdek waar jouw talent ligt

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers worden uitgedaagd in hun werk en iedere dag blijven leren. Daarom geven we ook graag zoveel mogelijk jongeren de kans om bij ons stage te komen lopen. Bij Waterdrinker hebben we regelmatig meewerk- en afstudeerstages op zowel mbo-, hbo- en wo-niveau. Ook hebben we BBL-plekken.

Als je kiest voor een stage bij Waterdrinker, dan kies je voor een stage in een sector en bij een bedrijf die volop in ontwikkeling zijn. Uitdagingen genoeg dus! Je bespreekt met je stagebegeleider wat je leerdoelen zijn en schrijft samen een stageplan, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. En heb jij je stage succesvol afgerond? Dan kun je misschien wel als starter aan de slag.

Ik zoek een BBL-plek, een meewerk- of afstudeerstage

Plant, Grow, and Bloom!

Wil jij graag als BBL’er bij ons komen werken en je geleerde kennis meteen in de praktijk brengen? Ieder jaar starten er BBL logistiek medewerkers, logistiek teamleiders en medewerkers GTC binnen ons bedrijf. Of ben je op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Of het nu gaat om logistiek, ICT, sales, HR, marketing; er is altijd wel een stage die aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten.

Wij geloven in learning by doing. Niks koffie halen, maar zelfstandig aan de slag. Planten en bloemen groeien en bloeien waar ze de ruimte krijgen: wij geven je de vrijheid om dingen uit te proberen en je eigen weg te vinden onder de juiste begeleiding, zodat je jouw vaardigheden en kennis steeds meer kunt uitbreiden. Hopelijk bevalt het je zo goed dat je na je opleiding ook bij ons blijft werken!

Een eerste indruk

Stage lopen in de logistiek, het GTC of op kantoor

Je kunt alle kanten op: logistiek, supply chain, commercieel, finance, administratie, ICT en HR. Je krijgt veel vrijheid om je stage zelf in te vullen, passend bij jouw interesses. Want wij geloven dat mensen excelleren als ze de ruimte krijgen zich te richten op wat hen nauw aan het hart ligt.

Over Waterdrinker

Facts & Figures

Europees markleider In planten
 • Opgericht in 1972
 • Een echt familiebedrijf
 • Meer dan 400 medewerkers
Green Trade Center Unique selling point
 • 25.000m² winkelplezier
 • 9000 verschillende soorten planten
 • 600 soorten orchideeën
Erkend leerbedrijf Groei mee met ons
 • Stage- en BBL-plekken​
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Professionele begeleiding
Waar we voor staan Wij hebben hart voor
 • Onze medewerkers​
 • Klanten, kwekers en partners​
 • Bloemen en planten
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!​

Interesse gewekt, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ook als er geen geschikte vacature in ons overzicht staat. Heb jij namelijk zelf een interessant onderwerp waar je onderzoek naar wil doen of wil je gewoon heel graag stage bij ons lopen? Stuur ons dan een open sollicitatie, dan bekijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.