Een gelukkige en gezonde leefomgeving voor iedereen

Werken op kantoor is geen dag zonder uitdaging

Iedere dag werken wij met onze 10 verschillende afdelingen samen aan één doel: steeds meer mensen het belang van groen in hun omgeving laten inzien. Als medewerker op ons hoofdkantoor is geen dag hetzelfde. Achter de schermen zorgen we er samen voor dat we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen, dat klanten kunnen genieten van ons enorme assortiment met exclusieve en bijzondere producten, dat we blijven groeien, maar ook dat alle collega’s op een fijne en goede manier kunnen werken. Wil jij graag meebouwen aan een groene toekomst? Dan is werken op een van onze kantoren echt wat voor jou!

Groen geluk verspreiden

Ontdek of werken op ons kantoor iets voor jou is

Jouw bureau staat voor je klaar op het groenste kantoor van Aalsmeer. Zodra je hier binnenstapt waan je je meteen in de wereld van planten en bloemen. Vanuit elk kantoor heb je zicht op of het Green Trade Center of het logistieke centrum. Even niet aan planten en bloemen denken, dat gaat hier niet lukken! Of je nu werkt in de sales, inkoop, finance of ICT; we hebben één ding gemeen. We delen het enthousiasme voor de meest bijzondere planten en bloemen en samen proberen we continu de verwachtingen van klanten te overtreffen. Jouw dag start met een lekkere kop koffie of thee, even bijpraten met collega’s en dan snel aan de slag! Vanuit het hoofdkantoor worden de planten en bloemen ingekocht, verkocht aan diverse soorten klanten in heel Europa en alle ondersteunende werkzaamheden die daarbij komen kijken.

Laat je carrière tot bloei komen

op een plek waar elk seizoen het decor verandert

Waterdrinker is een echt familiebedrijf met een rijke historie. Dat voel en ervaar je op alle afdelingen. Net als het steeds veranderende decor; van de heerlijke voorjaarsbloeiers tot zomerse succulenten en de sfeervolle kerstperiode (en daarna snel die kerstboom eruit en een gave kamerplant erin). Op alle kantoorafdelingen wordt dagelijks hard gewerkt; alles voor een blije klant. Maar ook blije collega's vinden we heel belangrijk! Dus zorgen we voor een fijne, veilige werkomgeving waarin je constant wordt uitgedaagd om te leren en het beste uit jezelf te halen. Zodat je niet alleen de verwachtingen van de klant kan overtreffen maar ook die van jezelf.

“We groeien snel en dat maakt de uitdaging voor de toekomst alleen maar groter”

Sil werkt als data analist bij Waterdrinker

Als zoon van een kweker kende ik Waterdrinker al een beetje. Toch doet Waterdrinker zoveel meer dan ik toen had kunnen bedenken. Het bedrijf is veel groter én actief op vele vlakken: van logistiek en supply chain tot webshop en E-commerce. Op welke afdeling je ook werkt of komt werken, je kunt snel van waarde zijn en er is altijd ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!​

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het Waterdrinkerteam of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.