Een plek waar je dagelijks een dosis geluk ervaart

Werken in het Green Trade Center verveelt nooit

Het Waterdrinker Green Trade Center is hét kloppende hart van Waterdrinker. Dit groene inkoopcentrum is maar liefst 5 voetbalvelden groot (25.000m²) en staat vol met de meest bijzondere planten en bloemen. 7 dagen per week kunnen klanten zoals bloemisten, tuincentra en conceptstores hier terecht om kamer- en tuinplanten, bloemen, potten en accessoires te kopen. Hier draait alles om de klant én de bijzondere producten. Wil jij graag klanten en planten blij maken? Dan is het GTC de perfecte werkplek voor jou!

Laat je carrière tot bloei laten komen

Ontdek wat het Green Trade Center jou kan bieden

Grote groene palmen, opvallende cactussen en prachtige orchideeën. Zodra je het Green Trade Center binnenstapt begint jouw (toekomstige) groene hart sneller te kloppen. Zoveel planten en bloemen op één plek; hier valt genoeg te doen! Jij staat te springen om aan de slag te gaan en onze klanten de service te bieden die zij verdienen. Of je nu tussen de planten werkt, achter de servicebalie staat of op een orderpicktruck rondjes rijdt; geen dag is hetzelfde. Plantenkennis kan handig zijn, maar is zeker niet nodig. Na een paar keer op safari door het GTC word je vanzelf een wandelende plantenencyclopedie.

Wij geloven in de kracht van groen

Omringd door planten en bloemen aan de slag

In het Green Trade Center vind je meer dan 9.000 verschillende soorten kamer- en tuinplanten, bloemen en toonaangevende merken potten en accessoires op één centrale plek. De inspirerende presentaties en unieke producten sluiten perfect aan bij de laatste trends en ontwikkelingen. Onze kracht? Het breedste en diepste assortiment van Europa. Van de mooiste klassiekers tot de meest bijzondere en exclusieve producten. Het GTC heeft een grote internationale aantrekkingskracht op alle groene wederverkopers én kwekers en veredelaars; het is de plek waar alle groene professionals met elkaar in contact komen.

“Als klanten met een goed gevoel naar huis gaan, is mijn dag geslaagd”

Renate is servicepoint medewerker in het Green Trade Center

Als servicepoint medewerker houd ik mij vooral bezig met vragen die klanten hebben via de mail, telefonisch of fysiek aan de balie. Samen met mijn collega’s zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Ik vind het heel belangrijk dat klanten tevreden en met een goed gevoel het Green Trade Center verlaten en dat eventuele ‘problemen’ zijn opgelost. Het is heel fijn om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!​

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het Waterdrinkerteam of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.