Samen groen geluk verspreiden

Werken in de logistiek is geen dag hetzelfde

Voordat de planten en bloemen bij onze klanten terechtkomen, wordt er een hoop werk verzet door de afdeling logistiek. Orderpicken, karren op- en afbouwen, stickeren, scannen, het verzendklaar maken van de orders en daarna hup de vrachtwagen in. Samen zorgen we ervoor dat klanten zorgvuldig verpakt en op tijd hun producten ontvangen; alles voor een blije klant! Zonder jou kunnen bloemisten, tuincentra, groothandelaren en retailers geen planten en bloemen verkopen. Een verantwoordelijke taak. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan? Dan is ons logisitieke centrum de perfecte werkplek voor jou!

Als logistieke duizendpoot ben jij onmisbaar

Ontdek wat het logistieke centrum jou kan bieden

Veilingkarren, Deense karren, karren met de mooiste planten en bloemen: welkom in onze wondere logistieke wereld. Zodra je ons logistieke centrum binnenstapt ben je onderdeel van het meest dynamische proces van ons bedrijf. Als logistieke duizendpoot scheur je de ene dag op je orderpicktruck door ons groene centrum, ben je druk met het scannen en stickeren van alle planten en toon je je spierballen tijdens het op- en afbouwen van karren. Maar ben je een dag later juist onmisbaar op de afdeling verwerking en maak je klanten blij door ervoor te zorgen dat de orders op tijd klaarstaan. Als logistieke duizendpoot sta je er nooit alleen voor; elke dag werk je samen met heel veel enthousiaste logistiek medewerkers. Maar ook in een uitdagende kantoorbaan of leidinggevende functie kun je je logistieke (groene) hart laten spreken.

Alles voor een blije klant

Omringd door planten en bloemen aan de slag

Jaarlijks verwerken wij duizenden karren met planten en bloemen om naar onze klanten door heel Europa te kunnen vervoeren. Dit gebeurt allemaal op onze logistieke afdeling. De meest dynamische afdeling van ons bedrijf waar snel schakelen een must is. Hier zorgen we er samen voor dat alle planten en bloemen netjes worden verwerkt en op tijd de deur uit gaan. Zonder onze logistieke collega's geen planten en bloemen bij de lokale bloemist, tuincentrum of groothandel. Een verantwoordelijke klus én een die 24/7 doorgaat.
Heb je vragen?

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!​

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het Waterdrinkerteam of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.